Home |
 Zoek |
 Sitemap |  Nieuws
Schuytgraaf Arnhem gaat van start!16-12-2008
Omnia Wonen is er bij!Op 21 oktober ging de bouw van 83 woningen van Omnia Wonen in Arnhem officieel van start. In januari start de verhuur van de woningen. Schuytgraaf is de nieuwste wijk van Arnhem. De naam van de wijk is afgeleid van de oude boerderij ?de Schuijtgraaf? die in dit gebied ligt.
De wijk grenst aan de Betuwe en de binnenstad van Arnhem. Dat maakt Schuytgraaf bijzonder. De omgeving is groen en waterrijk. Er is veel ruimte voor activiteiten en ontspanning. Golfen, tennissen, zwemmen, skaten, kanoën, surfen of spelen op straat... het kan hier allemaal!

Duke, Rice en Hope
Omnia Wonen realiseert drie typen woningen: Duke, Rice en Hope. Type Duke telt drie verdiepingen. Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers. Een vaste trap leidt naar een zolder waar nog een slaapkamer gemaakt kan worden. Bij type Rice is die vierde slaapkamer al gecreëerd. Type Hope is meer een stadse woning. De 1e verdieping bestaat uit de woonkamer, keuken en buitenruimte. Op de begane grond bevinden zich de entree met de badkamer en twee slaapkamers. U kunt zelf de kleur van uw keuken kiezen. Dit is zonder kosten. Ook kunt u een keuze maken uit een aantal aanvullende opties.
 
www.entree.nu
De sociale huurwoningen worden toegewezen via Entree. Dit woonruimteverdeelsysteem is een samenwerking tussen verschillende woningcorporaties, waaronder Omnia Wonen. U komt in aanmerking voor een van deze huurwoningen als u staat ingeschreven staat in de regio Arnhem/Nijmegen. Reageren kan via www.entree.nu.
 
Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u een brochure ontvangen van de nieuwbouwwoningen? Klik hier om verder te lezen. Of vraag informatie op bij de woonwinkel aan de Huissensestraat 27 in Arnhem. Telefoonnummer 026 389 36 66 of infoarnhem@omniawonen.nl. Onze woonconsulent helpt u graag verder.