Home |
 Zoek |
Sitemap |  Nieuws

DIRECT te huur

Op deze pagina staan woningen die u direct kunt huren. Neemt u voor meer informatie contact op met Omnia Wonen.
 
Direct naar:
- Johan Frisoplein 17, Nunspeet
- Garietstraat , Amersfoort
- Triasplein, Harderwijk ( De Bogen)
- Operadreef  207  Harderwijk
- Zeevaart 217, Arnhem
- Zeevaart 203, Arnhem
- Mierlostraat 31, Arnhem
 
Voor een aantal complexen kunt u zich aanmelden. Zodra de woningen beschikbaar komen, nemen onze medewerkers contact met u op. Kijk hier voor de vrije sector woningen.
 
Heeft u belangstelling voor één van deze woningen?

Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0341 – 27 87 77. 

Nunspeet, Johan Frisoplein 17

Beschikbaar: per direct
Huurprijs: vanaf € 590,76 per maand
Servicekosten: € 44,49 per maand

Deze woning is bestemd voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder

 
Voorwaarden: Om voor toewijzing in aanmerking te komen dient u een recent IB60 formulier 2013 te tonen van u en uw eventuele partner, ongeacht het inkomen, anders vervalt uw reactie. Verwerking van uw aanvrij bij de belastingdienst duurt 5 werkdagen. Vraag het formulier dus op tijd aan bij de belastingdienst, telefoonnummer: 0800 - 0543.

Inkomenseisen: Maximaal gezamenlijk belastbaar inkomen van € 34.678,-.

Bijzonderheden: Ruime woning op de 2e etage bereikbaar met lift.  Afmetingen: woonkamer 25 m2, keuken 9m2, slaapkamers 14,5 en 6m2, badkamer 4,5m2.De servicekosten bestaan uit deelname Service Huurdersonderhoud en premie glasverzekering. Wijzigingen voorbehouden.

Energielabel: C


 

 Amersfoort, Garietstraat

 
PER DIRECT TE HUUR: VERSCHILLENDE APPARTEMENTEN
 
Beschikbaar: per direct
Huurprijs: vanaf € 755,00 per maand
Servicekosten: circa € 150,00 per maand
 
 
 
 
 Algemeen: Het luxe appartementencomplex De Waaier staat aan de rand van het centrum van Amersfoort. Het gebouw telt 13 woonlagen en is gebouwd  in 1994. Het moderne complex bestaat uit verschillende typen appartementen die bestemd zijn voor senioren. De Waaier ligt aan het Valleikanaal en de  omgeving heeft het karakter van een park met veel groen. Het centrum is vlakbij het complex. De bussen die ernaast stoppen, maken zowel het centrum  als het station uitstekend bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich een winkelcentrum. Alle woningen hebben een zonnige buitenruimte (serre of balkon),  een royale woonkamer, 2 slaapkamers, een luxe en compleet ingerichte keuken, een badkamer met ligbad, aparte douche en toilet en een inpandige  berging.
 
 Leeftijdseis 50+.
 
 
 

 Harderwijk, Triasplein (De Bogen)

 
PER DIRECT TE HUUR: VERSCHILLENDE APPARTEMENTEN
 
Beschikbaar: per direct
Huurprijs: vanaf € 985,00 per maand
Servicekosten: circa € 70,00 per maand
 
 
 Algemeen: Royale 3- en 4-kamerappartementen met terras, berging en parkeerplaats te huur (en te koop) in het fraaie wooncomplex "De Bogen" in het  centrum van Drielanden. het complex is een multifunctioneel complex met o.a. restaurant, scholen, activiteitencentrum en is voorzien van liftinstallaties,  videofooninstallatie, fraai aangelegde binnentuin en afgesloten parkeergarage. Gunstig gelegen tegenover het winkelcentrum en vlakbij het  gezondheidscentrum en sporthal. Ideaal voor senioren, volledige zorg aan huis is mogelijk indien u beschikt over een zorgindicatie. 
 

 Harderwijk, Operadreef  207 (vrije sector)

 DIVERSE APPARTEMENTEN TE HUUR:
Per direct te huur: appartement met lift en balkon
Beschikbaar: per direct

 

 
Netto huurprijs per maand nr. 207: € 781,56
Servicekosten per maand nr. 207: € 49,00
Deze woning is bestemd voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder.
 
Algemeen: Deze moderne en luxe appartementen liggen in het karakteristieke jaren '30 gedeelte van de woonwijk Drielanden. Het winkelcentrum met de  bushalte bevinden zich op steenworp afstand.De appartementen zijn gebouwd in 2006, twee slaapkamers, vloerverwarming, fietsenberging in de kelder  en lift. Woonoppervlaktes varieren van 88 m2 tot 100 m2.
 
Voorwaarden: Voor vrije sector woningen gelden inkomenseisen. Wij hanteren in beginsel een inkomenseis van vier maal de huur bruto per maand.
Om uw inkomen op juistheid te kunnen controleren vragen wij u om een verklaring van uw werkgever, de meest recente definitieve aanslag  inkomstenbelasting of de meest recente jaaropgave van uw pensioenverstrekker. De werkgeversverklaring mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Ter  beoordeling van Omnia Wonen kan vermogen of spaargeld ook meetellen voor de inkomenseis. Zorg ervoor dat u deze formulieren op tijd aanvraagt. Als u  op het moment van toewijzing deze formulieren niet kunt overleggen, gaat de woning mogelijk naar de volgende kandidaat. Binding met de regio is niet  nodig. Een vrije sector woning dient minimaal 1 jaar gehuurd te worden.
  

Arnhem, Zeevaart 217

Wijk : Schuytgraaf
Type woning : Eengezinswoning
Beschikbaar per : per direct
Kale huur : € 850,32
Servicekosten : € 4,40
Aantal slaapkamers : 3
Bouwjaar : 2011
Algemeen : Ruime vrije sector woning met een speelse indeling, in een moderne wijk. De woning bestaat uit 3 woonlagen en is voorzien van een uitgebreide hoek opgestelde keuken. Op de begane grond liggen de keuken en één slaapkamer van 6 m2. De woonkamer ligt op de 1e etage en heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning. Op de 2e etage bevinden zich 2 slaapkamers van 13 en 8 m2. De badkamer is voorzien van een tweede toilet. Uitvalswegen, openbaar vervoer en het gezellige centrum van Arnhem zijn allen op korte afstand. Om in aanmerking te komen voor deze woning is een minimaal inkomen van € 39.000,= bruto op jaarbasis vereist. Dit wordt op basis van uw actuele inkomensgegevens gecontroleerd. 
 

 

Arnhem, Zeevaart 203

Wijk : Schuytgraaf
Type woning : Eengezinswoning
Beschikbaar per : per direct
Kale huur : € 850,32
Servicekosten : € 4,40
Aantal slaapkamers : 3
Bouwjaar : 2011
Algemeen : Ruime vrije sector woning met een speelse indeling, in een moderne wijk.
De woning bestaat uit 3 woonlagen en is voorzien van een uitgebreide hoek opgestelde keuken. Op de begane grond liggen de keuken en één slaapkamer van 6 m2. De woonkamer ligt op de 1e etage en heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning. Op de 2e etage bevinden zich 2 slaapkamers van 13 en 8 m2. De badkamer is voorzien van een tweede toilet. Uitvalswegen, openbaar vervoer en het gezellige centrum van Arnhem zijn allen op korte afstand.
Om in aanmerking te komen voor deze woning is een minimaal inkomen van € 39.000,= bruto op jaarbasis vereist. Dit wordt op basis van uw actuele inkomensgegevens gecontroleerd. 
 

 

Arnhem, Mierlostraat 31

 

Wijk : Laar
Type woning : Eengezinswoning
Beschikbaar per : per direct
Kale huur : € 879,42
Servicekosten : € 4,40
Aantal slaapkamers : 3 en een ruime zolder
Bouwjaar : 1983 gerenoveerd in 2006
Algemeen :
Ruime vrije sector woning in een gezellige levendige wijk.
De woning is gelegen aan het einde van een woonblok en is voorzien van een uitgebreide hoek opgestelde keuken. Op de 1e etage bevinden zich 3 slaapkamers van 12, 10 en 9 m2. De badkamer is voorzien van een tweede toilet. De ruime zolder is via een vaste trap te bereiken. Uitvalswegen, openbaar vervoer en het gezellige centrum van Arnhem zijn allen op korte afstand.
Om in aanmerking te komen voor deze woning is een minimaal inkomen van € 39.000,= bruto op jaarbasis vereist. Dit wordt op basis van uw actuele inkomensgegevens gecontroleerd.