De Meenthehof 88, Steenwijk

Netto huurprijs: € 689,43
Servicekosten: € 63,90

Ligging en kenmerken

Wilt u uitkijken over het water en het groen, maar ook enige bedrijvigheid zien bij het uitzicht? Deze woning heeft zijn eigen karakter. Het appartement van dit prachtige nieuwbouwcomplex bevindt zich op de derde etage die zowel per trap als lift te bereiken is. In dit complex is een complexbeheerder aanwezig. 

Dit levensloopbestendige appartement is de plek van waar eenvoudig zorg geleverd kan worden en waar u gebruik kan maken van verschillende faciliteiten in het complex. Verder worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor de bewoners van de Meenthehof en voor de wijk. Het is een gezellige ontmoetingsplek voor bijvoorbeeld een kop koffie, een potje biljarten, ouderengym of het houden van een wijkvergadering.

Een hoogwaardige cv-installatie zorgt ervoor dat u behaaglijk woont. En omdat uw nieuwe woning optimaal is geïsoleerd, zal de energierekening u aangenaam verrassen.

Indeling
De ruime woonkamer heeft een open keuken. Vanuit de woonkamer komt u op het balkon (liggend op het zuiden) waar u kunt genieten van de zon, rust of juist levendigheid.  Er zijn twee slaapkamers en het appartement beschikt over een inpandige berging. Het appartement is compleet en comfortabel.

Inkomenseisen
U komt in aanmerking voor deze woning als u 55 jaar of ouder bent  en als uw geregistreerd verzamelinkomen bij de belastingdienst bestaat uit:
- 1 persoon met een inkomen tussen €22.701,- en € 38.035,-
- 2 personen en u heeft een inkomen tussen € 30.826,- en € 38.035,-

Bereikbaarheid en parkeren
De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel bus als trein bevinden zich op loopafstand van de woning. Verder is er ruime gelegenheid om uw auto te parkeren rondom het complex.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0341 - 27 87 77 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Terug naar vorige pagina