Garietstraat 287, Amersfoort

Netto huurprijs: € 1007
Servicekosten: € 160

Dit ruime (78 m2) appartement bevindt zich in de wijk Schothorst. Het appartement heeft een zonnige serre en een mogelijkheid tot eigen parkeerplaats. Het complex 'De Waaier' is voorzien van een recreatieruimte en een fietsenberging. Gunstig gelegen vlakbij een winkelcentrum en een gezondheidscentrum. De toegang tot het appartementencomplex vanaf de straatzijde voert door gesloten deuren, voor een veilige woonsituatie. Bovendien is in dit complex een complexbeheerder aanwezig. 

Indeling
Ruime hal, meterkast, toiletruimte met wandtoilet en fonteintje, ruime badkamer met douche, wastafel en 2e toilet, 2 slaapkamers (circa 16 en 11 m²), bergruimte en wasmachine aansluiting, royale woonkamer en een open keuken met inbouwapparatuur. Het appartement ligt op verdieping 11.

Voorzieningen
- royale woonkamer
- moderne en complete keuken
- luxe badkamer met apart een tweede toilet
- zonnige serre
- inpandige berging
- mogelijkheid tot eigen parkeerplaats
- videofooninstallatie
- geïsoleerd en van alle gemakken voorzien
- winkelcentrum vlakbij
- dichtbij uitvalswegen
- o.a. laminaatvloer ter overname

Om voor deze woning in aanmerking te komen is uw leeftijd minimaal 50 jaar. Er is een inkomens/vermogenstoets van toepassing. 

Inkomenseisen
U komt in aanmerking voor deze woning als uw gezamenlijk bruto jaarinkomen minimaal € 45.000,- bedraagt.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0341 - 27 87 77 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Brochure Garietstraat Amersfoort

Terug naar vorige pagina