Wilt u in de regio Den Haag reageren op onze huurwoningen? Dan heeft u een inschrijving nodig als woningzoekende bij Woonnet Haaglanden. Aan de inschrijving zijn kosten verbonden. Inschrijven kan als u tenminste 18 jaar bent en als u in Nederland mag wonen.

Klacht?
Heeft u een klacht over uw inschrijving bij Woonnet Haaglanden? Over hoe Woonnet Haaglanden de regels van de woonruimteverdeling toepast of over de woningtoewijzing door Omnia Wonen in Woonnet Haaglanden? Dan kunt u een klacht indienen. Vult u daarvoor het contactformulier in. Wij proberen binnen zes weken een oplossing te vinden of goede afspraken met u te maken. Bent u het niet eens met de oplossing of de afspraken? Dan kunt u dit melden bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.

Leyenburg

Leyenburg heeft veel appartementen en vrij weinig eengezinswoningen. De bevolking is mede hierdoor ook meer vergrijsd dan in de rest van Den Haag. Leyenburg is een rustige wijk met een stabiele bevolking, hetgeen ook zorgt voor een goede sociale samenhang in de wijk.
Lees meer

Mariahoeve

Mariahoeve is een groene, ruim opgezette jaren ’60 wijk met een parkachtig karakter en afwisselende bebouwing aan de rand van Den Haag.
Lees meer

Morgenstond

Morgenstond is een na-oorlogse wijk met veel kleinere flatwoningen. In een aantal buurten zijn rond de eeuwwisseling woningen gesloopt. Hiervoor in de plaats zijn veelal nieuwe eengezinswoningen gekomen.
Lees meer

Valkenboskwartier

De buurt Valkenboskwartier en delen van de aangrenzende buurten Regentessekwartier en  Duinoord worden samen officieus de Uitvinderswijk genoemd, dit vanwege de vele straten die vernoemd zijn naar uitvinders en wetenschappers.
Lees meer

Vruchtenbuurt

Bijna alle straten hebben de naam van een vrucht. De wijk is voornamelijk gebouwd in de jaren 1928-1940 en er staan dus veel huizen uit de jaren dertig, al dan niet opgedeeld in boven- en benedenwoning.
Lees meer