Inschrijven in Arnhem

In Arnhem verhuren wij woningen in de wijken Geitenkamp, Monnikenhuizen, De Laar West, Elderveld, Spijkerkwartier en Schuytgraaf.

Wilt u in aanmerking komen voor een huurwoning in de regio Arnhem/ Nijmegen? Dan heeft u een inschrijving nodig als woningzoekende bij Entree. Aan de inschrijving zijn kosten verbonden. Inschrijven kan als u tenminste 18 jaar bent en u de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstitel heeft. 

Ben je student in Arnhem of Nijmegen? Dan kun je je ook inschrijven bij Student in Arnhem of SSHN.

Veel gevraagd over Inschrijven in Arnhem

Hoe kan ik mijn inschrijfgegevens aanpassen in Arnhem?

Met uw registratienummer en wachtwoord logt u in op de website van Entree. Hier heeft u toegang tot uw persoonlijke pagina's en kunt u uw gegevens aanpassen.

Ik heb gereageerd op een woning. Waar kan ik zien hoe hoog ik ben geëindigd?

De reactietijd is aangegeven bij de betreffende advertentie. Na sluiting van de reactietijd kunt u door in te loggen op de website van Entree zien op welke plaats u bent geëindigd.

Hoe lang moet ik wachten op een woning in Arnhem?

De gemiddelde wachttijd is zeven tot tien jaar. Deze wachttijden zijn altijd mede afhankelijk van de woningen die vrijkomen.

Ik kan mij niet inschrijven via internet, regio Arnhem. Wat moet ik doen?

U kunt vragen of familieleden of kennissen u kunnen helpen. Heeft u niemand in uw omgeving die u kan helpen? Neemt u dan contact met ons op dan sturen wij u een  inschrijfformulier per post. Als u dit formulier invult en retour stuurt - samen met een kopie van een geldig identiteitsbewijs - voeren wij uw gegevens in.

Hoe werkt passend toewijzen in Arnhem?

Informatie over passend toewijzen vindt u op de website van Entree.

Is het mogelijk om in aanmerking te komen voor urgentie in Arnhem?

Met een urgentieverklaring kunt u vier maanden lang met voorrang reageren op woningen die via Entree worden aangeboden. Urgentie wordt uitsluitend onder zeer strikte voorwaarden gegeven.

Deze vindt u via de link 'Entree - informatie over urgentie' onderaan deze pagina.

Hoe kom ik in aanmerking voor een parkeerplaats in Arnhem?

Aan de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat in Arnhem kunt u per direct een inpandige parkeerplaats huren. Dit is de omgeving van de Steenstraat. Er zijn verschillende plaatsen beschikbaar. De parkeergarage is onderdeel van een woningcomplex. De garage is bereikbaar via een elektrische toegangsdeur. De doorrijhoogte is 1,85 m. De parkeerplekken zijn afzonderlijk af te sluiten middels een parkeerbeugel.

4 meer vragen tonen