Reparatieverzoek buiten de woning

Wij houden uw woning in goede conditie en voeren een groot deel van het onderhoud en de reparaties uit. U bent verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud. Wie welke werkzaamheden uitvoert, leest u in de folder Onderhoud, reparaties en schade aan de woning.

Online via 'Mijn Omnia Wonen' kunt u 24 uur per dag een reparatieverzoek aan ons doorgeven.

Heeft u een spoedeisende klacht buiten openingstijd of in het weekend? En kan de klacht niet tot de eerstvolgende werkdag wachten? Belt u met 0341 278 777. Buiten openingstijd wordt u doorverbonden met de calamiteitendienst.

Veel gevraagd over Reparatieverzoek buiten de woning

Wat kan ik doen aan een wespennest?

De bestrijding is uw eigen verantwoordelijkheid. Als u lid bent van het Service Huurdersonderhoud kunt u contact opnemen met Omnia Wonen.

Op de website van uw gemeente vindt u meer informatie over het bestrijden van wespen. U kunt ook kijken op de website Meldpunt ongedierte.

De buitenverlichting is stuk. Waar meld ik dit?

  • Hangt de lamp aan de voor- of achterzijde van uw eengezinswoning of schuur? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het vervangen van de lamp.
  • Hangt de lamp aan de schuur als onderdeel van achterpadverlichting? Doe dan een reparatieverzoek. Dan kan een vakman van Omnia Wonen de lamp herstellen.

Mijn oprit is verzakt. Wie levert het zand om op te hogen?

Is de verzakking door normaal gebruik ontstaan? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor de ophoging en de kosten voor het zand. Is de verzakking op een andere manier ontstaan? Neemt u dan contact met ons op. 

Wie betaalt de reparatie van de regenton bij mijn woning?

Als u zelf een regenton heeft gekocht, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud.

Woont u in Nunspeet aan de Bachlaan huisnummers 30 t/m 52, 25 t/m 68? Dan betalen wij de reparatie. Voor deze woningen beschouwen wij de regenton als een onderdeel van de regenwaterafvoer (net zoals een goot en een buis). Bij vertrek uit de woning moet u de regenwaterafvoer intact laten en mag u de regenton niet meenemen.

1 meer vragen tonen