(Ver)kopen met KmK (Kopen met Korting)

Wilt u met het kopen van een woning niet zoveel risico lopen of is een normale koopwoning financieel niet haalbaar? Dan is Kopen met Korting (KmK) misschien wat voor u. Een KmK-woning, of het nu gaat om een eengezinswoning of een appartement, koopt u met een flinke korting op de getaxeerde marktwaarde.  Als u uw woning weer wilt verkopen, dan verkoopt u deze altijd weer aan ons. U bent daardoor zeker dat u de woning weer verkoopt. U krijgt uw koopsom terug en wij delen met u het verschil (positief of negatief) tussen de getaxeerde waarde van de woning op het moment van aankoop en de getaxeerde waarde op het moment van verkoop. Wij bieden deze regeling alleen aan in Putten.

Veel gevraagd over (Ver)kopen met KmK (Kopen met Korting)

Hoe koop ik een woning met korting (KmK)?

Deze kortingsregeling bieden wij alleen aan in Putten. Voor meer informatie en het huidige aanbod kunt u terecht bij makelaar Zielman in Putten.
Telefoon: 0341-360 244
Mail: info@zielman.nl

Waarom worden woningen met erfpacht verkocht?

In de erfpachtvoorwaarden kunnen we regelen dat koper en verkoper verplichtingen hebben naar elkaar. Bijvoorbeeld de garantie die wij u geven dat wij de woning van u terugkopen als u een woning koopt met de Kopen met Korting regeling. Met erfpacht bent en blijft u verantwoordelijk voor de woning net als een eigenaar. De erfpacht is 'eeuwigdurend' afgekocht. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Ik wil mijn Kopen Met Korting woning verkopen, hoe werkt dat?

Bij verkoop biedt u de woning aan ons aan. Dit doet u schriftelijk. Wij wijzen een onafhankelijk registertaxateur aan die binnen een maand de waarde van uw woning bepaalt. Wij betalen deze taxatiekosten. Als u het niet eens bent met de eerste taxatie, kunt u zelf een taxateur inschakelen, deze kosten zijn dan voor u. Binnen drie maanden kopen wij de woning van u terug. U ontvangt de betaalde aankoopprijs. Daarnaast delen we het verschil tussen de marktwaarde op het moment dat u kocht en verkocht. Er kan dus sprake zijn van verlies of winst.

Waar worden woningen met erfpacht/korting verkocht?

Alleen in Putten bieden wij woningen aan met de Kopen Met Korting regeling. Voor het aanbod kunt u contact opnemen met makelaar Zielman in Putten, bereikbaar op telefoonnummer 0341-360 244 of op mailadres info@zielman.nl. U kunt alleen in aanmerking komen voor deze KMK-woningen als u ingeschreven staat in de gemeente Putten.

Kan ik de erfpacht ook in andere termijnen betalen?

Nee, de huidige termijnen liggen vast. U betaalt achteraf per half jaar, kwartaal of maand.

Kan ik een automatische incasso afgeven voor het betalen van de erfpachtcanon?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. U kunt natuurlijk wel zelf een periodieke overschrijving instellen via internetbankieren. 

3 meer vragen tonen