Vorige week donderdag heeft Omnia Wonen haar Gouden Huurders in het zonnetje gezet. Dat zijn huurders die maar liefst vijftig jaar dezelfde woning huren.

Het fenomeen Gouden Huurder wordt al jaren gevierd, maar niet zoals het dit jaar is gedaan. Een aantal medewerkers is bij ze langs gegaan, uitgerust met een bos bloemen, een taart en een klein gebakje voor de directe trek. Ook de gratis maand huur voor december wordt al langer gedaan. Maar wat nieuw was, was de muzikale ondersteuning van de een heuse acapella-band. Dank aan de JukeBoxBoys hiervoor! Uiteraard werd er rekening gehouden met de corona-maatregelen.

De huurders reageerden erg enthousiast en we hebben vele glimlachen gezien (zie het filmpje!). Daarnaast hebben we een aantal mooie citaten gehoord, zoals:

  • Mijn kind is hier geboren, dus het blijft altijd een zeer speciale plek;
  • Toen ik hier voor het eerst kwam wonen, dacht ik ‘Wat is het hier groot! Mijn man moet me zoeken als hij uit zijn werk komt!’;
  • Ik heb al veel meegemaakt in vijftig jaar, maar een zingend kwartet voor de deur is een primeur!

Nogmaals van harte gefeliciteerd aan alle Gouden Huurders. Wij hebben een geweldige dag gehad. We hadden de indruk dat dit ook geldt voor de jubilarissen!

Terug naar overzicht