Harderwijk – 28 juli 2022

De energieprijzen rijzen de pan uit. Misschien heeft u het zelf ook al gemerkt dat de energie-, gasrekening flink is gestegen. Omnia Wonen wil ervoor zorgen dat de woonlasten van onze huurders zo laag mogelijk blijven en heeft daarom ingezet op het isoleren van huizen. En met succes, want we hebben over ons woningbezit gemiddeld een energielabel B. Wij zullen blijven inzetten op het verduurzamen van woningen, zodat huurders met comfort wonen én de woonlasten laag blijven.

Veluwe Duurzaam geeft tips
Naast onze werkzaamheden met het verduurzamen van de woning, kunt u, als huurder, zelf ook iets doen om de woonlasten laag te houden. Dit kan door energie te besparen. Op de Noord-Veluwe kan Veluwe Duurzaam u hierbij helpen. Veluwe Duurzaam stelt energiecoaches en energiemaatjes beschikbaar die u advies geven over het besparen van energie. Dit zorgt voor een besparing van energiekosten! Bijkomend voordeel is dat het goed voor het milieu is.

Afspraak maken met energiecoach
De energiecoach kan met u van gedachten wisselen over energiebesparende maatregelen, helpen bij het aanvragen van een subsidie of praktische hulp aanbieden zoals het aanbrengen van de kleine energiebesparende tools. Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via deze link op hun website:

Afspraak maken met energiemaatje
Een energiemaatje doorloopt met u een traject van 9 maanden waarbij u gratis producten en handige tips krijgt. Het begint bij een kennismakingsgesprek en het installeren van een energiemeter. Zo wordt bijgehouden hoeveel u verbruikt en of u met de maatregelen energie bespaart. Om de 3 maanden komt het energiemaatje bij u langs met een gratis energiebesparend product, tips en checkt of u energie bespaard heeft. Het doel is om na 9 maanden de energierekening lager uit te laten vallen. Een afspraak maken voor energiemaatje kan ook gemakkelijk via de site, klik hier.

Terug naar overzicht