Harderwijk, 16 juni 2023

Als Omnia Wonen willen we goed zichtbaar en vindbaar zijn. Voor onze huurders, maar ook voor onze toekomstige medewerkers. Immers, de professionals die bij ons werken zorgen er samen voor dat wij als woningcorporatie onze kerntaak kunnen uitvoeren: het realiseren van een thuisbasis voor mensen die aangewezen zijn op de sociale huurwoningmarkt.

Omdat we altijd op zoek zijn naar betrokken nieuwe collega’s, verscheen er deze week een artikel in de vacaturekrant BaanDichtbij, die in alle huis-aan-huis kranten in ons kerngebied werd verspreid. Hierin vertellen teamleider Vastgoed Martin Burgerhart en Patrick Westera, regisseur Investeringen en Instandhouding o.a. over hoe zij het werken bij Omnia Wonen ervaren, team Vastgoed en welke uitdagingen zij zien. Het blijkt maar weer: ‘Van je collega’s moet je het hebben!’

We zijn enorm trots op deze en alle andere collega’s die zich elke dag volop inzetten en van betekenis willen zijn voor een ander. Die elkaar aanvullen en de krachten bundelen om maatschappelijke meerwaarde voor onze huurders te creëren. Dat is waar het om draait. Werken bij Omnia Wonen = Op elkaar bouwen!

Lees hieronder het artikel.

Wil je meer over werken bij ons weten? Check dan onze vacatures of neem contact op met het team HRM via hrm@omniawonen.nl Ook open sollicitaties zijn van harte welkom. Wellicht kunnen we je binnenkort begroeten als nieuwe collega. Wij kijken er naar uit, tot dan!

Terug naar overzicht