Geniet u ook zo van een schone straat, een schoon stadsstrand of een schoon schoolplein? Doe dit jaar dan mee aan de Nationale Opschoondag op zaterdag 21 maart 2020.

De straten en buurten in Harderwijk en Hierden zijn al behoorlijk netjes. Maar het kan altijd beter! Op zaterdag 21 maart a.s. is daarom de Nationale Opschoondag. Samen met buren, kinderen, leerlingen of leden van uw vereniging/stichting maakt u de buurt, het schoolplein of het terrein van uw club schoner, frisser en daarmee een stuk prettiger.

De meeste buurtbewoners vinden het gezellig om samen aan de slag te gaan. Verbindingen worden gelegd in de wijk en er ontstaat bewustwording om samen te zorgen voor de leefomgeving. Het opbouwwerk van ZorgDat en de gemeente Harderwijk vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners van Harderwijk meedoen. De Gemeente Harderwijk zorgt voor de benodigde opruimmaterialen en verzorgt de afvoer van het ingezamelde zwerfvuil.

Heeft u plannen om mee te doen aan de Opschoondag? Of wilt u eerst extra informatie en het regelen van materialen voor het opschonen? Neem contact op met Rinet Brinks van ZorgDat. Stuur een mail rinetbrinks@zorgdat.nl of bel 06-12099799.
 
Meld uw actie ook aan op www.nederlandschoon.nl. U wordt dan ´Supporter van Schoon´ en kunt gratis promotiemateriaal bestellen. Als Supporter van Schoon maakt u deel uit van een groeiende groep mensen die een schone leefomgeving belangrijk vinden en daar graag iets extra’s voor doen.

Terug naar overzicht