Nunspeet-13 april 2023

Teun is woonadviseur bij Omnia Wonen in Nunspeet. Eind mei of begin juni ontvangen alle nieuwe huurders van de woningen van het nieuwbouwproject ‘De Kijktuinen’ de sleutel van hun woning. Teun is hard aan het werk om alles zo goed mogelijk te regelen en te laten verlopen voor de huurders die Omnia Wonen bij de Kijktuinen gaat ontmoeten.

Teun: ”Ik kijk het meest uit naar het moment wanneer ik hoor van de nieuwe bewoners dat ze hier op hun plek zijn en fijn en gelukkig wonen. En natuurlijk wens ik ze toe dat ze contact hebben met elkaar en dat het een hele fijne en leefbare buurt wordt. Dat ze naar elkaar omzien en elkaar helpen wanneer dat nodig is.”

Uitleg over technische installaties
“Totdat het zover is, ben ik bezig met het toewijzen van de laatste woningen en alle administratie die daarbij komt kijken. Daarnaast heeft Omnia Wonen twee kijkdagen georganiseerd voor de nieuwe huurders. Op deze dagen kunnen zij in hun woning kijken en eventueel al wat dingen opmeten als dat nodig is. Naast deze kijkdagen wordt er ook nog een moment georganiseerd om uitleg te geven over de technische installaties in de woning. Daarnaast ben ik degene waar de huurders vragen aan kunnen stellen. Ik denk en help graag mee om er een fijne en leefbare plek van te maken. Ik kijk uit naar het moment dat ik de sleutels van de nieuwe woning mag overhandigen”, aldus Teun.

Meer informatie over de woningen Kijktuinen staat op https://www.omniawonen.nl/de-kijktuinen-nunspeet

Terug naar overzicht