Omnia Wonen is op zoek naar de Leukste Buur van 2021. En daar hebben wij de hulp van onze huurders bij nodig. Huurders van Omnia Wonen hebben immers (bijna) allemaal één of meerdere buren.

Woon jij naast de voor jou ‘Leukste Buur van 2021’? De buur die altijd voor je klaar staat? Die altijd een goed humeur heeft en écht bijdraagt aan een fijnere buurt?  Dan kun je deze geweldenaar nomineren. Vanzelfsprekend is de buur een huurder van Omnia Wonen. Nomineren doe je door een e-mail te sturen naar communicatie@omniawonen.nl. Dit kun je doen tot en met zondag 26 september 2021. Vermeld in de e-mail:

  • Naam en adresgegevens van jezelf;
  • Naam en adresgegevens van degene die je nomineert;
  • De reden waarom je deze persoon nomineert. En hoe mooier deze reden, hoe groter de kans dat deze wordt uitgekozen! Wij zijn op zoek naar iemand die een positieve bijdrage levert aan een prettige woon- en leefomgeving in jouw buurt.

Omnia Wonen selecteert de mooiste inzendingen en reikt aan één of meerdere buren de ‘Leukste Buur 2021’ trofee uit. Dit doen we in de week ná 25 september 2021 (Nationale Burendag). En verklap de nominatie niet aan die leuke buur, want een verrassing is natuurlijk het leukst!

Omnia Wonen kijkt uit naar de inzendingen!

Terug naar overzicht