12 september 2022

Net als vorig jaar gaan we op zoek naar de leukste buur van het jaar. Woon jij naast die leukste buur? Dan kun je deze nomineren! Dat doe je door een e-mail te sturen.

Leukste buur van 2022

We zijn dus op zoek naar de leukste buur van 2022. Woon jij naast iemand die altijd voor je klaarstaat? Die leuke dingen doet voor de buurt? Degene die altijd bezig is activiteiten te organiseren? Of die je even komt helpen wanneer iets niet lukt? Nomineer deze dan en misschien reiken we deze buur volgende maand de award uit!

Nomineren

Als je jouw buurman of buurvrouw (of allebei!) wilt nomineren, kun je dat doen door een e-mail te sturen. Die kun je richten aan communicatie@omniawonen.nl. Geef daarin duidelijk aan wie je nomineert (naam en adres) én waarom je vindt dat de award hier naartoe moet gaan. Mocht jouw buurman winnen, nemen we contact met je op. Oh, en vertel niks aan de buren, want het is wel zo leuk als het straks als een verrassing komt!

Winnaars 2021

Vorig jaar hadden we maar liefst twee winnaars. Roy en Ria uit Elburg ontvingen de award na een nominatie van buurvrouw Marijke. En ook John uit Amersfoort viel in de prijzen dankzij een e-mail van buurvrouw Marion.

We zien de nominaties graag binnenkomen. En wie weet tot binnenkort!

Terug naar overzicht