Wie kan nou het beste vertellen wat het werken bij Omnia Wonen inhoudt. En wat het werk bij onze corporatie zo voor hen de moeite waard maakt? Juist, dat zijn onze collega’s!

Op onze social media zijn regelmatig posts te vinden waarin collega’s aan het woord komen over hun werkzaamheden, check it out. Ook de onderstaande filmpjes geven een heel goed beeld van onze projecten en de werkzaamheden van onze collega’s in dit kader. Kijk vooral eens en kom erachter dat volkshuisvesting veel meer is dan stenen. Zien we je binnenkort op ons kantoor om kennis te maken?

Op elkaar bouwen
Bij Omnia Wonen zetten de ruim 70 medewerkers zich elke dag in voor onze 20.000 huurders in stad en dorp. Vanuit hun eigen deskundigheid leggen zij verbindingen en werken zij samen met collega’s, huurdersvertegenwoordigers, gemeenten en andere ketenpartners. Om het beste voor onze huurders te bereiken. Hoe ziet dat er concreet uit? Woonadviseur Willem Jan Valkman en Anna Louise Dijkema, adviseur Volkshuisvesting & Vastgoedsturing, vertellen in dit filmpje wat hun werk inhoudt, wat hen bindt aan onze corporatie én hoe zij de stem van onze huurders meenemen in hun werk. Samen maken we ons hard voor een thuisbasis voor kwetsbare groepen. ‘Op elkaar bouwen’, dat is werken bij Omnia Wonen!

De Nieuwe Haghe I & II in Amersfoort
Omnia Wonen maakt een aantal mini-reportages over de mensen die betrokken zijn bij de realisatie van de appartementencomplexen De Nieuwe Haghe in Amersfoort. In deel 2 vertelt Jelmer Kwak – woonadviseur bij Omnia Wonen – wat hij doet en vooral hij ook waarom hij zoveel plezier in zijn werk heeft. Een echte topper die samen met alle andere collega’s zich met hart en ziel inzet om mensen van een thuisbasis te voorzien. De woningen werden in september 2021 opgeleverd.

De Pionier in Amersfoort
De Pionier is een bijzondere, nieuwe woonplek in de stad. Het gaat om tijdelijke huisvesting voor 10 jaar. Het is de start van de transformatie van dit deel van het bedrijventerrein Kop van Isselt naar woongebied. Permanente woningbouw is nu nog niet mogelijk. Met deze oplossing dragen de woningcorporaties Omnia Wonen en Portaal samen met ontwikkelende bouwer Plegt- Vos en de gemeente Amersfoort bij aan het terugdringen van de wachtlijsten voor betaalbare woonruimte in de stad. Marik van den Berg kreeg als eerste bewoner van De Pionier op 17 mei 2021 zijn sleutel uit handen van wethouder Menno Tigelaar. De weken daarop namen 208 jongeren hun intrek in de studio’s langs de Amsterdamseweg. Een prachtig voorbeeld van samenwerking immers, wonen doen we samen!

Groot onderhoud Bloemenbuurt Oldebroek
Bij 121 sociale huurwoningen in de Bloemenbuurt in Oldebroek wordt in 2021 groot onderhoud uitgevoerd. En daarbij wordt flink op verduurzaming ingezet. Onze collega’s vertellen je in het filmpje dat in januari werd opgenomen meer hierover.

De Dijkjes in Elburg
In de wijk de Dijkjes in de gemeente Elburg bouwden we 39 Nul op de meter-woningen (NOM). Onze samenwerkingspartner Fijn Wonen maakte het volgende filmpje over dit prachtige project. Ook uit het oogpunt van doorstroming bleek De Dijkjes een succes. Lees hier het verhaal van een van onze huurders.

Kantoor Harderwijk
Omnia Wonen heeft woningen in dertien gemeenten. Daarom hebben we ook verschillende kantoren. Ons bezoekadres is in Harderwijk. Ben je benieuwd hoe dit kantoor eruit ziet? Bekijk dan het filmpje hieronder: