Feestelijke opening appartementen Rotonde 14 en Medisch Centrum in Vathorst

Afgelopen zaterdag zijn de 29 appartementen van Omnia Wonen aan de Heideweg in Amersfoort en het naastgelegen Medisch Centrum Vathorst feestelijk geopend. Wethouder Menno Tigelaar, directeur- bestuurder Monique Govers van Omnia Wonen en Jan Pier van Kooten van het Medisch Centrum Vathorst verrichten gezamenlijk de symbolische openingshandeling.

Nieuwe appartementen met gezondheidscentrum in Vathorst
Aan de Heideweg bij Rotonde 14 in Vathorst heeft Omnia Wonen 29 appartementen gerealiseerd. De appartementen liggen op een mooie plek aan de zuidkant van de wijk, tegenover Ikea en de hockeyvelden. De plek is goed bereikbaar via verschillende uitvalswegen. Naast de appartementen is de tweede vestiging van het Medisch Centrum gehuisvest. Zo zijn de huisarts, apotheek en fysiotherapeut letterlijk om de hoek. Vier woningen worden verhuurd via een zorgaanbieder. De andere woningen zijn door Omnia Wonen verhuurd.

Monique Govers, directeur- bestuurder Omnia Wonen: “Wij zijn van een betaalbaar thuis voor mensen die dat echt nodig hebben. Wij bieden mensen daarmee een basis om deel te nemen aan de maatschappij. Als volkshuisvester zetten we in op betaalbaar wonen, beschikbare woningen en kwaliteit. Juist in een regio als Amersfoort waar op dit moment zoveel vraag is naar woningen zetten we ons in om te blijven investeren in nieuwbouw voor sociale huur.”

Terug naar vorige pagina