Omnia Wonen gestart met bouw 20 NOM Woningen in Nunspeet (Molenbeek)

In de wijk Molenbeek in de gemeente Nunspeet realiseert Omnia Wonen 20 NOM (Nul op de meter) woningen.

Indeling
De eengezinswoningen hebben op de begane grond een ruime woonkamer met open keuken; het toilet, de meterkast en een trapkast maken onderdeel uit van de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer met een 2e toilet. De woning heeft een ruime zolder, bereikebaar via een vaste trap en beschikt over een tuin.

Nul op de meter
Deze woning is Nul op de meter ook wel NOM genoemd. Deze woning wekt gemiddeld evenveel zonenergie op als dat er verbruikt wordt voor verwarming, warm water en het huishoudelijk verbruik. Deze woningen hebben geen gasaansluiting en maken geen gebruik van andere fossiele brandstoffen. Dit draagt bij aan een verbetering van het milieu. U heeft in de toekomst geen last meer van hoge energiestijgingen.
 
Een comfortabele woning
De woning voelt zeer comfortabel aan door de goede isolatie en het gebruik van vloerverwarming in alle ruimten. Het gebruik van vloerverwarming betekent dat u niet in de vloeren mag boren. Omdat de leidingen dicht tegen het oppervlakte van de vloer liggen. Er zijn veel soorten vloerbekleding geschikt gemaakt voor vloerverwarming. U kunt bijvoorbeeld gewoon laminaat gebruiken mits u de juiste ondervloer kiest welke geschikt is voor vloerverwarming. Vraag uw vloerenspecialist altijd om advies bij het aanschaffen van een nieuwe vloer. Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt u hier meer informatie over.
 
Een gezonde woning
Een balansventilatiesysteem zorgt ervoor dat uw woning wordt voorzien van voldoende frisse lucht. De hoeveelheid ventilatie wordt automatisch geregeld. Hoe meer mensen er in de woning verblijven hoe meer er geventileerd wordt. Hierover hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken. Een mooi bijkomstigheid is dat de warme lucht die uit de woning wordt afgezogen de verse lucht van buiten verwarmt. Hierdoor ervaart u geen koude. Ook dit is energiezuinig omdat 95% van de warmte terug de woning in gaat.
 
Warmwater
Uw warme water verwarmen we door middel van een energiezuinige warmte pomp. Het warme water wordt opgeslagen in een boiler. Wanneer de temperatuur van de boiler laag is warmt de boiler weer op. Een gemiddeld gezin kan 35 minuten achter elkaar douchen. Daarna duurt het weer even voordat de boiler opgewarmd is.

Reageren op deze woningen kan via www.hurennoordveluwe.nl Wanneer u op deze woning reageert, vraagt u dan nu alvast uw inkomensverklaring 2017 aan bij de belastingdienst. Zonder deze inkomensverklaring kan er geen woningtoewijzing plaatsvinden. 

Tot slot
Huurders van Omnia Wonen hebben voorrang bij de toewijzing van deze woningen.

Terug naar vorige pagina