Omnia Wonen viert 15 jarig bestaan samen met huurders

Gisteren heeft Omnia Wonen samen met ruim 250 huurders het 15 jarig bestaan gevierd op de Stadscamping in Harderwijk. Met een gevarieerd programma kregen de aanwezigen een kijkje in de dagelijkse praktijk. Wat doet Omnia Wonen om woningen betaalbaar te houden? Om ervoor te zorgen dat er woningen gebouwd worden? En om woningen energiezuinig te maken? Uiteraard werden de aanwezigen voorzien van een feestelijk hapje en een drankje. 

Monique Govers, Directeur-Bestuurder bij Omnia Wonen: “In de afgelopen jaren heeft Omnia Wonen zich ontwikkeld tot een vitale organisatie met een duidelijk volkshuisvestelijk profiel. Wij zetten ons primair in om goed en betaalbaar wonen voor hen die dat echt nodig hebben bereikbaar te maken en hen de kans te bieden vooruit te komen in het leven. Wij zijn een organisatie met gemotiveerde medewerkers, een goede financiële positie en een hoge kwaliteit van het vastgoed.

Onze inzet wordt door onze huurders gewaardeerd. Net als in het verleden krijgt Omnia Wonen van de huurders in de recent verschenen benchmark van Aedes mooie rapportcijfers. Op vrijwel alle gemeten aspecten scoort Omnia Wonen op of boven de benchmark. En daar zijn we blij mee, want daarvoor zetten wij ons iedere dag weer in.  

We gaan met gezonde ambitie de toekomst tegemoet. Vanzelfsprekend bouwen we de komende jaren voort  op wat goed is en wat er goed gaat en anticiperen we op wat beter kan. Ons optimaal inzetten om goed en betaalbaar wonen voor hen die dat echt nodig hebben bereikbaar te maken, zal daarbij ook de komende jaren onveranderd de kern van ons handelen zijn."   

 

Terug naar vorige pagina