Start bouw wooncomplex zorgbehoevende ouderen Boerhaavelaan

Op 2 oktober was het zover, de viering van de start bouw van de woonzorglocatie aan de Boerhaavelaan in Harderwijk. De contouren van het gebouw zijn al zichtbaar, maar met behulp van wethouder Jeroen de Jong, verrichten Monique Govers, bestuurder Omnia Wonen en Margreeth Kaspers, Raad van Bestuur Zorggroep Noordwest-Veluwe de officiële handeling. Onder het toeziend oog van 26 scholieren van basisschool De Veste werd een tijdscapsule vol toekomstwensen begraven naast het gebouw.

49 Wooneenheden
Aan de Boerhaavelaan realiseert Omnia Wonen een nieuw complex voor cliënten van Zorggroep Noordwest-Veluwe. Met de bouw van dit complex wordt een mooie stap gezet in de woonruimtevoorziening voor zorgbehoevende ouderen in Harderwijk. Het project wordt uitgevoerd door aannemer Vastbouw en biedt straks ruimte aan cliënten van de Zorggroep, die daar kunnen wonen in een eigen wooneenheid die is afgestemd op hun behoeften. Er komen naast een binnentuin ook algemene ruimtes met gezamenlijke woonkamers. Het gebouw wordt energiezuinig en is voor meerdere doelgroepen geschikt.

Nieuwe naam?
Voor het nieuw te bouwen complex aan de Boerhaavelaan zijn de samenwerkende partijen nog op zoek naar een nieuwe naam. Weet u een naam voor deze woonzorglocatie aan de Boerhaavelaan? U kunt uw suggestie mailen naar: vastgoed@znwv.nl.


Terug naar vorige pagina