Talent in Huis; trainee woningcorporatie

Heb jij Talent in Huis? Solliciteer naar een plaats in het Traineeprogramma Woningcorporaties!

Wil jij je graag ontwikkelen tot een jonge leider voor waardegedreven, ondernemende, publieke organisaties? Gaat je hart sneller kloppen van vraagstukken op het gebied van wonen en (samen)leven? Denk dan eens aan woningcorporaties! Daar werken mensen elke dag aan heel diverse vraagstukken: van vastgoed, financiën en de beschikbaarheid van woningen in Nederland, tot duurzaamheid, zorg, participatie en andere uitdagende thema’s.

Start je carrière met traineeship Talent in Huis!

Verschillende woningcorporaties uit de Randstad, het midden van het land én het zuiden van het land stellen traineeplaatsen beschikbaar. Stuk voor stuk aantrekkelijke werkgevers, op zoek naar jouw talent. In anderhalf jaar doe je uiteenlopende werkervaring op bij drie van deze corporaties, en volg je een uitgebreid trainingsprogramma, op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Je krijgt in meer dan 50 dagdelen training de gereedschappen aangereikt om je in sneltreinvaart te ontwikkelen tot waar jouw toekomst ligt. Denk aan een rol als strateeg, adviseur, beleidsmedewerker of toekomstig leidinggevende. Daarbij liggen er ook kansen om je te laten inspireren door trainees en hun werkveld in het buitenland, via o.a. onze Britse partner.

De ene corporatie is de andere niet. Daarom werven we breed, op zoek naar mensen met verschillende expertises en achtergronden. Heb jij een afgeronde HBO of WO-opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde, sociale geografie/planologie, bestuur en beleid, sociologie en organisaties, economie of rechten? Of een andere opleiding, waarvan jij kunt toelichten dat deze voor corporaties relevant is? Heb je bovendien maximaal twee jaar werkervaring? Solliciteer dan naar een plaats in Talent in Huis!

Kijk voor meer informatie en om te solliciteren op www.talentinhuis.nl/solliciteren.