Je wordt wakker door de wekker…
Na je ontbijt ga je met een kop koffie achter je laptop zitten. Je hebt vandaag een drukke agenda, dus je begint lekker vroeg. Eerst even bellen met coördinator Financiën. Er waren daar wat problemen met facturen en de medewerkers zagen door de bomen het bos niet meer. Nu heb jij behoorlijk wat kaas gegeten van deze processen én heb je een goed overzicht. Daarom hebben jullie samen prioriteiten gesteldom duidelijkheid te creëren. Even vragen hoe het nu gaat. Gelukkig is de rust daar teruggekeerd en zijn de medewerkers goed op weg. Fijn!

Daarna afstemming met de medewerkers van afdeling Volkshuisvesting & Vastgoedsturing. Ze gaan graag met je in overleg over de organisatie van de komende beleidsvoorstellen en startbesluiten voor nieuwbouw. Door je coachende rol help je hen scherpte aan te brengen in het vraagstuk en kunnen zij weer verder met de inhoud. Daarna je wekelijks geplande overleg met de adviseur Informatisering & Automatisering. Er zijn wat nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden binnen ons primaire systeem. Maar dat heeft weer gevolgen én het kost natuurlijk geld. Is dit wel het moment om onze medewerkers aan nieuwe wijzigingen te laten wennen? En hoe zit het eigenlijk met het budget? Jullie besluiten gezamenlijk dat dit niet het moment is. Een serieus gesprek, maar er wordt veel gelachen. Zo hoort het!

In de middag is er overleg met het managementteam. Er staan veel punten op het programma dus het is een drukke middag. Je weet veel in te brengen, omdat je een goede lange termijnvisie hebt én goed kunt relativeren. Vooral letten op wat belangrijk is. Wat hebben we nou écht nodig bij Omnia Wonen? En wat is leuk, maar geen noodzaak? Dankzij deze werkwijze komen jullie tot een prima lijstje.

Na het overleg loop je nog even langs bij wat medewerkers. Je weet door je ervaring dat je de organisatie het best leert kennen door te spreken met mensen die dicht bij het vuur zitten. Een onmisbaar deel van je werk! De ideeën die je krijgt geven je energie en die wil je vasthouden. Daarom gaan we er morgen meteen mee verder, want je moet het ijzer smeden als het heet is!

Spreekt deze werkdag je aan? Wil je meer weten over deze vacature? Klik dan op onderstaande link!

https://www.whyz.nl/vacatures/manager-bedrijfsvoering-strategie-bij-omnia-wonen/