De toekomst verandert onder onze handen. Over tien jaar doen we allemaal iets anders dan nu. Wie dat een aantrekkelijke gedachte vindt, past bij Omnia Wonen. Omnia Wonen, dat zijn volkshuisvesters. Wij zorgen voor passende en betaalbare woningen voor mensen die dat echt nodig hebben. Onze mensen zijn stuk voor stuk experts in hun vak die zich met veel plezier blijven ontwikkelen. Dat geldt voor de woonadviseurs en projectbegeleiders maar ook voor de controller of directiesecretaresse. En we zijn er allemaal op gericht om de uitdagingen waarvoor Omnia Wonen als corporatie staat te realiseren. Nu en in de toekomst. Wie zin heeft om een bijdrage te leveren aan volkshuisvesten op en om de Veluwe moet echt eens komen praten. Wij hebben non-stop interesse in goede nieuwe medewerkers.

Omnia Wonen zoekt op dit moment ter vervanging van een medewerker die intern is doorgestroomd een:

MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE & INCASSO (32-36 UUR)

Je wordt wakker door de wekker….
Na je ontbijt ga je met een verse kop koffie achter de laptop zitten en je logt in. Kijk eens aan, geen enkel mailtje zo op de vroege ochtend, omdat je gisteren alles hebt weggewerkt!
Je begint de ochtend met de dagstart. Goed om te weten wie zich waar op gaat focussen, dat brengt structuur en dat werkt wel zo prettig. En dat doen jullie met de gehele financiële afdeling. Je collega gaat bezig met de huuradministratie en jij gaat deze ochtend aan de gang met de crediteurenadministratie. Er ligt een behoorlijk aantal facturen op de plank, dat nog betaald moet worden. En naast de administratieve afhandeling, betekent dat hier en daar ook enig uitzoekwerk. Niet altijd is bekend bij wie een factuur hoort, of op welk grootboeknummer deze moet worden geboekt. Een lekkere combinatie van zitten achter de toetsen en contact met je collega’s. De ochtend vliegt voorbij!
Na de lunch ga je aan de slag met taken rondom het vastgoed. Als eerste ga je een nieuwbouwcomplex uit Amersfoort opvoeren. Adressen, woningkenmerken, energie labels, noem maar op. En dat moet secuur gebeuren, dus je bent zeer geconcentreerd aan het werk. Daarna ga je energie labels van bestaande woningen aanpassen. Want die zijn gewijzigd vanwege een project Groot Onderhoud in Oldebroek. Ook hier ben je weer heel precies, want een klein tikfoutje kan grote gevolgen hebben. Je hebt ook nog even contact met de collega van Vastgoed, om te zien of de verschillen van de labels kloppen. Ja, want niet overal zijn dezelfde werkzaamheden uitgevoerd.
Maar heel fijn dat je zo scherp bent!
Aan het einde van de dag werk je je e-mails bij (voor zover je dat tussendoor niet al hebt gedaan). En je zet vast wat dingen klaar voor de rapportage die je morgenochtend gaat draaien. Fijn om dan direct aan de slag te kunnen!

De belangrijkste vereisten
• Een afgeronde Mbo-opleiding, aangevuld met bijvoorbeeld een opleiding MBA
• Tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
• Ervaring in de corporatiesector is een pre, evenals het werken met Dynamics Empire (DE)
• Gestructureerd en planmatig werken
• Communicatief vaardig
• Klant- en oplossingsgericht

Ons aanbod
• Salaris conform de CAO Woondiensten, functieschaal G, max. € 3.592,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week
• Afwisselende functie in een zich ontwikkelende organisatie
• Het betreft in eerste een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
• Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget

Solliciteren
Stuur voor 8 oktober 2021 een brief met CV naar sollicitaties@omniawonen.nl ter attentie van Martha Siebenga, HRM Adviseur. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Maaike Hiemstra, Interim Manager Bedrijfsvoering op 06- 44539100. De 1e gespreksronde staat gepland op dinsdagmiddag 19 oktober 2021 en zal (afhankelijk van de RIVM maatregelen) op ons kantoor in Harderwijk plaatsvinden.
Een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist bij indiensttreding.