De toekomst verandert onder onze handen. Over tien jaar doen we allemaal iets anders dan nu. Wie dat een aantrekkelijke gedachte vindt, past bij Omnia Wonen.
Omnia Wonen, dat zijn volkshuisvesters. Wij zorgen voor passende en betaalbare woningen voor mensen die dat echt nodig hebben. Onze mensen zijn stuk voor stuk experts in hun vak die zich met veel plezier blijven ontwikkelen. Dat geldt voor de woonadviseurs en projectbegeleiders maar ook voor de controller of directiesecretaresse. En we zijn er allemaal op gericht om de uitdagingen waarvoor Omnia Wonen als corporatie staat te realiseren. Nu en in de toekomst.

Omnia Wonen zoekt ter vervanging van een vertrekkende collega een:

MEDEWERKER KLANTONDERSTEUNING M/V 32/36 UUR PER WEEK

Je wordt wakker door de wekker…
Je begint met een ontbijtje en een goede kop koffie. Je logt op tijd in, zodat je om half negen klaar zit voor de telefoon. Want daar kun je vergif op innemen, om half negen begint deze te rinkelen! Het heeft afgelopen nacht stevig geregend, dus je verwacht een behoorlijke drukte. En het is belangrijk om goed door te vragen bij lekkages. Uiteraard wil iedereen het zo snel mogelijk opgelost hebben. Aan jou de taak om daar een goede prioritering in aan te brengen.
‘Als u een emmer zou neerzetten, hoe lang duurt het dan tot deze vol is?’. Langer dan 24 uur? Uiteraard komen we het oplossen, maar niet direct. De mensen met écht hevige lekkages gaan natuurlijk voor. Je hebt zelf ook de nodige adviezen, want je weet goed hoe het werkt met reparaties in huis. Je kunt aan de telefoon vaak al de juiste conclusie trekken. En dan scheelt, want dan kun je er direct de juiste partij naartoe sturen. Of niet, als de bewoners zelf verantwoordelijk zijn voor de reparatie, uiteraard.
De e-mails en telefoontjes gaan vaak over reparatieverzoeken. Maar er zitten nog andere verzoeken tussen: mag ik een aanbouw doen, wanneer wordt de woning hier verderop in de straat geadverteerd, waarom kan ik niet op die woning in Oldebroek reageren, ik wil een klacht indienen over de woonadviseur & ik wil urgentie aanvragen. En al deze vragen weet je goed te beantwoorden, eventueel met wat hulp van een collega.
In de middag is de telefoonlijn gesloten. Nu heb je tijd om e-mails af te handelen en nog even met je teamgenoten te overleggen. En je overlegt nog even met de werkvoorbereiders over morgen. ‘Volgens mij gaat het vannacht nog harder regenen. Kunnen we bewoners alvast wat informatie geven in het telefoonmenu en op de website? Dat scheelt de bewoners tijd en ons ook’. Hartstikke goed idee, gaan we met de afdeling Communicatie direct oppakken!
Verder ga je deze middag twee contracten maken voor nieuwe huurders, met bijbehorende ‘eerste verhuurnota’. Je beantwoordt uiteenlopende mails. Je adverteert een woningadvertentie. En je beantwoordt in de middag de zakelijke telefoon, waarbij ook zeer verschillende onderwerpen aan bod komen.
Zo, de dag zit er op. Je bekijkt nog even de website. En ja hoor, het bericht over lekkages staat er op. Fijn, dat gaat schelen morgen!

Wat ga je doen?
Je bent een belangrijke schakel in onze organisatie. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor onze huurders die bellen, of langskomen, met vragen over verschillende onderwerpen.
Je wordt ingezet op veel, verschillende onderwerpen. Je bent goed in reparatieverzoeken. Maar je weet ook een en
ander van het contracten opstellen, betalingsregelingen treffen, woningen adverteren en ga zo maar door. Je handelt
de vragen zoveel mogelijk af. Kom je er niet uit? Dan zet je deze door naar een collega. Omdat jij veel affiniteit hebt met reparaties, werk je als verbindende persoon tussen je collega’s van klantondersteuning en de werkvoorbereiders. Jij kunt goed inschatten wat kan worden afgehandeld op jouw afdeling. En wat er toch naar de werkvoorbereiders moet, omdat het om te veel technische kennis vraagt. Het is een functie waarin geen dag hetzelfde is. Er komen zeer uiteenlopende vragen en verzoeken binnen, die allemaal beantwoord moeten worden. Soms is het antwoord gesneden koek. Maar soms moet je flink op zoek gaan naar een antwoord. Schrikt dat je niet af? Dan is dit dé vacature voor jou!

De belangrijkste vereisten
• Een afgeronde Mbo-opleiding
• Tenminste 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
• Aanvullende kennis en/of ervaring met technische vragen en reparaties is een pre
• Ervaring in de corporatiesector is een pre
• Ervaring met het werken met Dynamics Empire (DE)
• Flexibel
• Communicatief vaardig
• Klant- en oplossingsgericht

Ons aanbod
• Salaris conform de CAO Woondiensten, functieschaal F, max. € 3.187,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week
• Afwisselende functie in een zich vernieuwende organisatie
• In eerste instantie contract voor bepaalde tijd (jaar), met mogelijk uitzicht op verlenging
• Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget

Solliciteren
Stuur voor 16 juli 2021 een brief met CV naar sollicitaties@omniawonen.nl ter attentie van Martha Siebenga, HRM Adviseur. Bij voldoende geschikte kandidaten zal de vacature gesloten worden dus aarzel niet om bij interesse meteen te reageren!
Wil je meer weten over de functie? Melle van Wijngaarden vertelt je er graag meer over. Bel hem gerust op telefoonnummer 06-235 93 625.
Afhankelijk van de RIVM richtlijnen zal de kennismaking via Teams of corona proof op ons kantoor in Harderwijk plaats
vinden.
Een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist bij indiensttreding.