De toekomst verandert onder onze handen. Over tien jaar doen we allemaal iets anders dan nu.
Wie dat een aantrekkelijke gedachte vindt, past bij Omnia Wonen. Omnia Wonen, dat zijn volkshuisvesters. Wij zorgen voor passende en betaalbare woningen voor mensen die dat echt nodig hebben. Onze mensen zijn stuk voor stuk experts in hun vak die zich met veel plezier blijven ontwikkelen. Dat geldt voor de woonadviseurs en projectbegeleiders maar ook voor de controller of directiesecretaresse. En we zijn er allemaal op gericht om
de uitdagingen waarvoor Omnia Wonen als corporatie staat te realiseren. Nu en in de toekomst.

Binnen Vastgoed zijn we wegens uitbreiding van het team op zoek naar een

ONTWIKKELAAR 36 UUR PER WEEK

Je wordt wakker van de wekker
Na je ontbijt kruip je met een bak koffie achter de laptop. Je begint vanochtend thuis, omdat je werkzaamheden hebt die daar goed passen. Lekker rustig aan het werk zonder gestoord te worden. Je gaat aan de slag met een schetsontwerp voor een mogelijk nieuwbouwproject in Amersfoort. Je moet de risicoanalyse en het programma van eisen nog opstellen. Dat zit natuurlijk al aardig in je hoofd, want je bent hier al een tijdje mee bezig én je hebt het nodige voorwerk gedaan. Nu alles goed op papier zetten, zodat het MT met de stukken aan de gang kan. De vaart zit er goed in en twee uur later heb je aardig wat op papier staan.
Daarna ga je een en ander onderzoeken op het gebied van Prefab. Er zijn wat nieuwe opties en misschien is er een mogelijkheid om die al te laten toepassen bij hetzelfde project. Daarnaast blijf je als expert in de bouwkunde natuurlijk graag goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Het ziet er interessant uit en je besluit dat je hier wel iets in zit. Even overleggen met wat collega’s deze week, om te zien hoe zij hier over denken.
Na de lunch rijd je naar kantoor, want je hebt een afspraak die je graag fysiek wilt doen. Maar je komt met de auto vlak langs een van de projecten waar je collega mee bezig is en daar zijn ze al goed op weg. Dat wil je natuurlijk bekijken, dus je neemt een kleine ‘d-tour’.
Ook rijd je nog langs een van je eigen projecten. Er wordt hier gebouwd volgens een turn-key overeenkomst. Maar je bent betrokken en daarom vind je het prettig om af en toe zelf te kijken en contact te hebben met de uitvoerder.
Je komt aan op kantoor. Een van de projecten is pas geleden afgerond en je gaat, samen met de bouwer, terugkijken op het afgelopen jaar. Jullie komen tot de conclusie dat het eigenlijk hartstikke goed is verlopen. Natuurlijk waren hier en daar wat kleine verbeterpuntjes, maar die zijn er altijd. Een prettige en positieve evaluatie dus!
Na dit overleg loop je langs je directe collega’s, die toevallig ook op kantoor zijn. Gezellig even bijpraten, maar ook fijn om te weten waar iedereen mee bezig is en hoe alles verloopt. Het lijkt dat alles op schema ligt, top!
Aan het einde van de middag heb je een overleg voor een binnenkort te starten project. Collega’s uit verschillende vakgebieden sluiten aan en jij zet de lijnen uit. Zo overleg je met de woonadviseur wat handige momenten zijn voor een kijkdag. Je vertelt de medewerker vastgoedkwaliteit waar hij goed op moet letten tijdens de bouw. En met de communicatiemedewerker prik je al wat interessante mijlpalen die zij straks kunnen gebruiken voor wat mooie PR.
Na dit overleg nog niet naar huis, want de Personeelsvereniging heeft een borrel georganiseerd en daar ben je graag bij. Fijn om in een andere setting bij te praten met wat collega’s. En het niet te hebben over werk, al blijft dat soms lastig!
Een prima dag zo, met wat geconcentreerd papierwerk thuis, een bezoek op de bouw, overleggen op kantoor en een gezellige afsluiting in de kroeg. Op naar morgen!

Een greep uit de taken

 • Draagt zorg voor een effectieve voorbereiding van verschillende projecten;
 • Draagt zorg voor een efficiënt besluitvormingsproces binnen de vastgestelde planning;
 • Voert regie op de uitontwikkeling en realisatie van (nieuwbouw) projecten, dan wel voert zelf de projectleiding over nieuwbouwprojecten;
 • Voert onderhandelingen en gesprekken met ontwikkelaars, aannemers en gemeente en brengt belangen bij elkaar;
 • Draagt als projectverantwoordelijke zorg voor aansturing van de projecten en zorgt voor een goede afstemming met de betrokken afdelingen gedurende de ontwikkeling t/m realisatiefase. Adviseert gedurende alle fasen in het proces over eventueel benodigde aanpassingen;
 • Draagt bij aan het bouwen en onderhouden van een netwerk in de regio en realiseert daarbij een goed contact met stakeholders;

De belangrijkste vereisten

Heb jij ervaring als ontwikkelaar of wil je graag vanuit je huidige functie als projectbegeleider doorgroeien dan ben jij onze kandidaat.  

 • HBO denk- en werkniveau
 • Aanvullende kennis op het gebied van volkshuisvesting/vastgoed
 • Tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of als projectleider
 • Zelfstandig
 • Ondernemend en initatiefnemend
 • Gestructureerd en planmatig werken
 • Positieve instelling en je werkt graag samen met collega’s

Ons aanbod

• Een passend marktconform salaris conform de CAO Woondiensten
• Afwisselende functie in een zich vernieuwende organisatie
• Een jaarcontract met intentie van omzetting naar onbepaalde tijd
• Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget

Solliciteren

Stuur voor 10 januari 2022 een brief met CV naar sollicitaties@omniawonen.nl ter attentie van Martha Siebenga, HRM Adviseur. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Jeroen Demmers, Projectontwikkelaar, op telefoonnummer 06 – 48757719. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Jeroen. Dit kan telefonisch of per mail, we bespreken je vragen graag bij een bakje koffie.

Afhankelijk van de RIVM richtlijnen zal de kennismaking via Teams of corona proof op ons kantoor plaats vinden. Een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld