In Arnhem verhuren wij woningen in de wijken Geitenkamp, Monnikenhuizen, De Laar West, Elderveld, Spijkerkwartier en Schuytgraaf.

Wilt u in aanmerking komen voor een huurwoning in de regio Arnhem? Dan heeft u een inschrijving nodig als woningzoekende bij Entree. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden. Inschrijven kan als u tenminste 18 jaar bent en u de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstitel heeft. 

Ben je student in Arnhem of Nijmegen? Dan kun je je ook inschrijven bij SSH&.

Geitenkamp

De wijk werd vanwege de oorspronkelijk afgezonderde ligging ontworpen als een zelfstandig stadsdeel met een groot aantal eigen voorzieningen, zoals een marktplein (waar op zaterdag een kleine markt is), winkels, scholen en een kerk.
Lees meer

De Laar West

De wijk is ontstaan toen er meer jonge gezinnen nieuwbouw zochten. De wijk werd gebouwd in de jaren 70/80 en ligt ten zuiden van Elderveld en Elden. De wijk wordt door de Batavierenweg verdeeld in De Laar West en De Laar Oost. In beide gedeeltes rijdt een trolleybus.
Lees meer

Schuytgraaf

Schuytgraaf is Arnhems jongste en meest veelzijdige wijk, bestaande uit ruim 26 unieke buurten – reeds bewoond of nog te bebouwen
Lees meer