Als huurder weet u natuurlijk zelf het beste wat belangrijk voor u is. Daarom is het goed dat er een organisatie is van huurders die opkomt voor uw belangen: de Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen, kortweg de SHOW.

Deze onafhankelijke organisatie zorgt ervoor dat de belangen van alle huurders doorklinken in de plannen van Omnia Wonen en de gemeenten. Denk hierbij aan alles wat speelt op het gebied van wonen: van lage woonlasten tot snelle doorstroming en van duurzaam wonen tot een veilige buurt. Ook bij onderwerpen als onderhoud, renovatie en nieuwbouw is de SHOW een volwaardige gesprekspartner van Omnia Wonen. Deze film geeft een goed beeld van het werk van de SHOW.

Om dit werk goed te kunnen doen, is de SHOW altijd op zoek naar frisse krachten. Bijvoorbeeld in de rol van ambassadeur: hier denkt u bijvoorbeeld actief mee over plannen en onderhandelt u namens de huurders.

Ook kunt u gratis vriend worden van de SHOW.


Wilt u zich aanmelden als ambassadeur, vriend worden of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met secretaris Herman Kost. Hij kan uit eigen ervaring vertellen hoe interessant het is om huurders te vertegenwoordigen. Hij is bereikbaar per e-mail via secretaris@showhb.nl Op de website www.showhb.nl vindt u meer informatie over het werk van de SHOW.

Hoe groter de vriendenclub van de SHOW, hoe meer zij zich gesterkt voelt in het overleg met Omnia Wonen, uw gemeente of met andere partijen die betrokken zijn bij uw woongenot.