Jij maakt het verschil

Als woningcorporatie hebben we geen winstoogmerk en zijn er geen aandeelhouders die ‘koste wat het kost’ tevreden moeten worden gehouden. Je kunt je dus 100% focussen op onze opdracht en de invulling van jouw toekomstige baan.

En deze opdracht is kristalhelder: bijdragen aan het huisvesten van kwetsbare groepen mensen in Nederland. Iedereen verdient een huis en een thuis, het is dé basis waar vanuit mensen kunnen meedoen aan het leven van alledag.

Op kantoor of vanuit huis

Je werkt voor zo’n 20.000 mensen – onze huurders – die wonen in ongeveer 9.000 woningen die wij bezitten. De meeste tijd besteed je aan diverse onderwerpen die spelen rondom de huurders en hun woningen op de Noord-Veluwe en in Amersfoort. Dit is het door de overheid toegewezen werkgebied van onze woningcorporatie.

Hierbij kun je veel vanuit huis werken of op een van onze kantoren in Harderwijk (hoofdkantoor) of Amersfoort aanschuiven. Vanzelfsprekend krijg je hiervoor goede ICT-ondersteuning, apparatuur en een ergonomische (thuis)werkplek tot je beschikking.

Altijd samen met anderen

Omzien naar een ander en bouwen op elkaar zit in onze vezels, het is in ons DNA verankerd. Dat begint al bij onze kernopdracht: het realiseren van een thuisbasis voor mensen die aangewezen zijn op de sociale huurwoningmarkt. Dit is en blijft de leidraad in ons denken en doen.

Ook als organisatie zetten we in op samenwerking en verbinding met elkaar. Omnia Wonen is niet de grootste woningcorporatie, zeker niet. Dit is een bewuste keuze; het gaat ons niet om groot, groter, grootst. We willen samen met netwerkpartijen mét elkaar en óp elkaar bouwen. Elkaar aanvullen en zo vanuit ieders expertise de krachten bundelen om maatschappelijke meerwaarde voor onze huurders te creëren. Dat is waar het om draait!

Vanuit je eigen expertise

Als (nieuwe) collega krijg je de ruimte die jij nodig hebt om je te kunnen ontwikkelen. Je komt bij ons werken om een bepaalde expertise in te brengen, daar vertrouwen jouw collega’s dan ook op! Fouten maken mag, leer ervan en ga verder. Je krijgt veel verantwoordelijkheid; je functie is minder ingekaderd dan bij veel andere organisaties. Dit biedt jou de mogelijkheid om volop te groeien in je functie. En misschien op termijn wel door te groeien in je carrière.

Veel van de collega’s waarderen deze ‘vrijheid met verantwoordelijkheden’. Sterker nog; het is een van de voornaamste redenen waarom mensen voor werken bij Omnia Wonen kiezen. Als werkgever wil Omnia Wonen dan ook een kweekvijver van talent zijn en medewerkers op allerlei manieren ondersteunen bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Ook als medewerker kun je op ons bouwen! 

Waar kun jij onder meer op rekenen?

Wil je meer over werken bij ons weten? Check dan onze vacatures of neem contact op met het team HRM via hrm@omniawonen.nl. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom. Wellicht kunnen we je binnenkort begroeten als nieuwe collega. Wij kijken er naar uit, tot dan!

Maak kennis met de collega’s en huurders van Omnia Wonen

Wie kan er nu het beste vertellen wat het werken bij Omnia Wonen inhoudt. En wat het werken bij onze corporatie voor hen de moeite waard maakt? Juist, dat zijn onze collega’s. Leer ze in de filmpjes hieronder kennen!
Ook kun je in een aantal verhalen van huurders zien & lezen over hoe zij de dienstverlening van en het wonen bij Omnia Wonen ervaren.

Collega’s aan het woord
Teamleider Vastgoed Martin Burgerhart en Patrick Westera, regisseur Investeringen & Instand-houding vertellen in BaanDichtbij over hoe zij het werken bij OW en team Vastgoed ervaren. En welke uitdagingen zij zien.

De Nieuwe Haghe Amersfoort
Woonadviseur Jelmer Kwak vertelt wat hij doet en vooral ook waarom hij zoveel plezier in zijn werk heeft. Een echte topper die zich samen met alle andere collega’s met hart en ziel inzet voor onze huurders.

Groot onderhoud Oldebroek
121 sociale huurwoningen in de Bloemenbuurt werden in 2021 flink verduurzaamd. Onze collega’s vertellen je in het filmpje uit januari van dat jaar meer hierover.

De Pionier in Amersfoort
Willemijn en Justin wonen hier en vertellen in dit filmpje breeduit over deze community-woonvorm waar je op jezelf woont. Met anderen.
De bewoners, jongeren tot 30 jaar, ondernemen activiteiten met elkaar en kijken naar elkaar om. Iedereen telt mee en draagt bij vanuit zijn eigen kwaliteiten.

De Nieuwe Haghe in Amersfoort
In de zomer van 2022 vertelt Nathalie over hoe het wonen in De Nieuwe Haghe bevalt. En over hoe belangrijk het hebben van een goede thuisbasis is om tot rust te komen. Om van daaruit weer de draad op te pakken en vol enthousiasme te werken aan de toekomst.

Een jaar lang in verbouwing
De woning van de familie Achehayed in Oldebroek werd in 2021 flink verduurzaamd. Hoe was het om als bewoners een jaar lang werklui in de wijk en in hun huis te hebben. Én….merken ze nu verschil? Carolin en Tarek vertellen er uitgebreid over in dit artikel.