Als u uw woning weer wilt verkopen, dan verkoopt u deze altijd weer aan ons. U bent daardoor zeker dat u de woning weer verkoopt. U krijgt uw koopsom terug en wij delen met u het verschil (positief of negatief) tussen de getaxeerde waarde van de woning op het moment van aankoop en de getaxeerde waarde op het moment van verkoop. Wij bieden deze regeling alleen aan in Putten.

Neemt u hiervoor contact op met makelaar Zielman (0341 – 360 244 of info@zielman.nl).

Wilt u uw Kopen met Korting woning verkopen?
Bij verkoop biedt u de woning aan ons aan. Dit doet u schriftelijk. Wij wijzen een onafhankelijk registertaxateur aan die binnen een maand de waarde van uw woning bepaalt. Wij betalen deze taxatiekosten. Als u het niet eens bent met de eerste taxatie, kunt u zelf een taxateur inschakelen, deze kosten zijn dan voor u. Binnen drie maanden kopen wij de woning van u terug. U ontvangt de betaalde aankoopprijs. Daarnaast delen we het verschil tussen de marktwaarde op het moment dat u kocht en verkocht. Er kan dus sprake zijn van verlies of winst.

Waarom worden woningen met erfpacht verkocht?
In de erfpachtvoorwaarden kunnen we regelen dat koper en verkoper verplichtingen hebben naar elkaar. Bijvoorbeeld de garantie die wij u geven dat wij de woning van u terugkopen als u een woning koopt met de Kopen met Korting regeling. Met erfpacht bent en blijft u verantwoordelijk voor de woning net als een eigenaar. De erfpacht is ‘eeuwigdurend’ afgekocht. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.