‘Bouwen is meer dan stenen’: vanuit deze insteek maakt Omnia Wonen een aantal mini-reportages over de mensen die betrokken zijn bij de realisatie van de appartementencomplexen De Nieuwe Haghe in Amersfoort. In deel 1 vertelt Ivo Bakula – hoofduitvoerder bij ontwikkelende bouwer Trebbe – zijn pakkende verhaal. Over zijn rol op de bouwplaats: “Je probeert iedereen te bedienen, te woord te staan en te ondersteunen.” En hoe hij toevallig terecht kwam in de sector. De motivatie van deze 100% professional spat van het scherm af. Ook collega Ronald Brouwers staat er goed op. Vooral kijken dus!

Mensenwerk
Elk van de filmpjes laat een ander perspectief zien; die van de bouwer, van de woonadviseur en van de huurder. En tijdens de sleuteloverdracht komen alle lijntjes samen. Zo is te zien wat De Nieuwe Haghe betekent voor elk van hen.

Over de appartementen
De 42 appartementen worden uitgevoerd in drie verschillende types, kennen een gebruiksoppervlak van ongeveer 60m2 en zijn bestemd voor de sociale verhuur. Mede door de liften in de gebouwen zijn de appartementen geschikt voor een brede doelgroep. Alle appartementen worden voorzien van een eigen warmtepompboiler en zijn daarmee duurzaam en energiezuinig. De laatste fase van de bouw is in ‘real time’ te volgen via de link https://www.bouwwebcam.nl/omnia/

Start Verhuur
Zodra de woningen in de verhuur gaan, worden deze geadverteerd op WoningNet regio Eemvallei. Mensen die geïnteresseerd zijn, dienen op de website www.woningneteemvallei.nl ingeschreven te staan als woningzoekende. Zij kunnen zich aanmelden voor De Nieuwe Haghe wanneer zij aan de beschreven voorwaarden voldoen. Directe inschrijving via Omnia Wonen is niet mogelijk.

Terug naar overzicht