Omnia Wonen huurt vanaf januari 2022 een dagdeel in de week en op afroep een vergaderruimte in het Cultuurhuis in de Gemeente Woudenberg. Op deze wijze blijft er een plek beschikbaar waar huurders, de bewonerscommissie Woudenberg en medewerkers bij elkaar kunnen komen. Dit besluit komt voort uit het vertrek van de woningcorporatie uit het multifunctioneel centrum De Schans in Woudenberg eind 2021.

Melle van Wijngaarden, teamleider Bemiddeling en Beheer: “Onze dienstverlening is zoveel mogelijk gericht op het bezoeken van de mensen op hun huisadres. Want vragen of klachten van huurders gaan meestal over de woning of de woonsituatie. Dus dan is in de woning afspreken het meest praktisch. Daarnaast wilden we graag een vaste locatie in Woudenberg hebben waar onze woonadviseurs met elkaar kunnen afspreken, huurders kunnen ontvangen en de bewonerscommissie Woudenberg huurders kan ontmoeten. Het is voor onze service en lokale binding erg belangrijk om voor onze huurders bereikbaar, herkenbaar én dichtbij te zijn. Dat is nu gelukt en daar zijn we blij mee.”

Op dinsdagochtend wordt de ruimte gebruikt door de bewonerscommissie. De commissie wil namelijk de huurders van Omnia Wonen graag ontmoeten en weten wat er aan algemene zaken speelt in Woudenberg. Zodat ze kritisch en goed geïnformeerd het gesprek met de Stichting Huurdersbelangen Omnia Wonen en Omnia Wonen kan blijven voeren. Andere momenten kan de ruimte variabel worden gehuurd door de woningcorporatie op basis van de behoeften van de huurders en medewerkers.

Terug naar overzicht