ORGANISATIE
Dux Nova zoekt in exclusiviteit een portefeuillemanager voor Omnia Wonen. De toekomst verandert onder onze handen. Over tien jaar doen we allemaal iets anders dan nu. Wie dat een aantrekkelijke gedachte vindt, past bij Omnia Wonen. Omnia Wonen, dat zijn volkshuisvesters. Omnia wonen zorgt voor passende en betaalbare woningen voor mensen die dat echt nodig hebben. Medewerkers van Omnia Wonen zijn stuk voor stuk experts in hun vak die zich met veel plezier blijven ontwikkelen. Dat geldt voor de woonadviseurs en projectbegeleiders maar ook voor de controller of directiesecretaresse. Zij zijn er allemaal op gericht om de uitdagingen waarvoor Omnia Wonen als corporatie staat te realiseren. Nu en in de toekomst. Omnia Wonen huisvest een kleine 20.000 mensen in circa 9.000 woningen in 13 gemeenten. Het kerngebied ligt in de woningmarktregio’s Amersfoort en Noordwest Veluwe.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als portefeuillemanager bij Omnia Wonen speel je een centrale rol in het formuleren van de strategie en het bevorderen van de uitvoering daarvan.

Je volgt externe ontwikkelingen en op basis van gedegen vastgoedanalyse stel je de portefeuillestrategie op. Hierin wordt de transformatie-opgave gedefinieerd welke maximaal bijdraagt aan de maatschappelijke prestaties en die zich beweegt binnen de bandbreedtes van de financiële haalbaarheid. Je bent verantwoordelijk voor de waardering van de vastgoedportefeuille. Voor de uitvoering stel je strategisch beleid op en toets je de investeringsvoorstellen van de assetmanagers, de voorstellen voor prestatie-afspraken en de input voor de MJB aan de strategische doelen. In relatie tot de portefeuillestrategie onderhoud je je  netwerk en contacten met externe partijen. Ook geef je leiding aan projecten voor de totstandkoming/implementatie van beleid van portefeuillemanagement.

PROFIEL
Voor de vacature van Portefeuillemanager zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat met een afgeronde WO-diploma en aantoonbaar opgeleid op het gebied van vastgoedsturing. Je hebt drie-vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Jij kan opereren en adviseren op strategisch niveau en wil het portefeuillemanagement binnen Omnia Wonen nog beter positioneren en naar een volgend niveau brengen. Je bent verbindend, hebt een groot analytisch vermogen en bent goed in netwerken, zowel intern als extern. Salaris, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring, schaal L, cao woondiensten (€ 4.4.66 – € 6.205) bij 36 uur per week. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen.

Dux Nova is de contactpersoon voor deze vacature.

De werving & selectie voor de vacature van Portefeuillemanager doet Omnia Wonen gezamenlijk met UWOON. Meer informatie over de vacature van UWOON vind je hier.

Vragen over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met:

Jolanda van Malsen
Tel: 06-25001093
jolanda@duxnova.nl