Amersfoort
In de wijk Schothorst verhuren wij enkele garageboxen. Bewoners van het complex waar wij de garageboxen verhuren, krijgen voorrang. Wilt u voor een garagebox in Schothorst in aanmerking komen? Neem dan contact met ons op.

Arnhem
Aan de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat in Arnhem kunt u per direct een inpandige parkeerplaats huren. Dit is in de omgeving van de Steenstraat. Er zijn verschillende plaatsen beschikbaar. De parkeergarage is onderdeel van een woningcomplex. De garage is bereikbaar via een elektrische toegangsdeur. De doorrijhoogte is 1,85 m. De parkeerplekken zijn afzonderlijk af te sluiten middels een parkeerbeugel. Wilt u voor een parkeerplaats in Arnhem in aanmerking komen? Neem dan contact met ons op.

Den Haag
Wij verhuren acht kelderboxen in de wijk Mariahoeve (Ursulaland: 2, 4, 6, 8 en Gradaland 8, 48, 50, 54).  Wilt u op de wachtlijst voor een kelderbox in Den Haag? Neem dan contact met ons op. Als een kelderbox vrij komt, benaderen wij degene met de langste wachttijd.

Noord Veluwe
Op de website Huren Noord-Veluwe worden elke vrijdag om 12.00 uur worden garages en parkeerplaatsen geadverteerd. In sommige situaties krijgen huurders van Omnia Wonen voorrang boven andere belangstellenden. U kunt ook reageren op een garage of parkeerplaats als u niet staat ingeschreven als woningzoekende.

Woudenberg
Wilt u op de wachtlijst voor een garagebox in Woudenberg? Neemt u dan contact met ons op. Als een garagebox vrij komt, benaderen wij degene met de langste wachttijd. Huurders van Omnia Wonen hebben voorrang op andere geïnteresseerden.

Terug naar overzicht