Post die u van Omnia Wonen – via Postex – ontvangt is een half jaar beschikbaar. Wilt u de brieven langer bewaren? Dan kunt u de brieven opslaan op een eigen harde schijf of USB stick. Heeft u de brief niet opgeslagen? Kijk dan in uw klantportaal Mijn Omnia Wonen. Veel brieven vindt u terug onder Mijn Documenten.

Het ontvangen van post via Postex is betrouwbaar en veilig. De toegang tot de digitale kopieën van uw documenten is bij Postex beveiligd met hoogwaardige SSL-encryptie. Ook zijn de toegangscodes voor digitale documenten voorzien van een tijdslot om te voorkomen dat uw documenten ongewenst worden bekeken.

Voor het openen van uw post klikt u op de blauwe knop ‘Document bekijken’. Dat is veilig. Een voorbeeld van een poststuk ziet u hieronder.

Terug naar overzicht