Ik wil mijn Koop GoedKoop woning verkopen, hoe werkt dat?
Momenteel maken wij geen gebruik van ons recht om de Koop GoedKoop woningen terug te kopen. Wel heeft u onze toestemming nodig om uw woning aan een ander te verkopen. Stelt u ons daarom schriftelijk op de hoogte van uw wens om de woning te verkopen. U krijgt dan schriftelijk toestemming van ons om uw woning te verkopen voor een prijs die u zelf overeenkomt met de koper. 

Voor de projecten in Walstein Harderwijk, Heidezoom ’t Harde, Mackaystraat Nunspeet mag u ook de grond meeverkopen voor de oorspronkelijke grondprijs vermeerderd met de indexatie. Dit geldt niet voor de projecten De Bunte in Nunspeet en de woningen in Oosterwolde.

Ik wil mijn Kopen Met Korting woning verkopen, hoe werkt dat?
Bij verkoop biedt u de woning aan ons aan. Dit doet u schriftelijk. Wij wijzen een onafhankelijk registertaxateur aan die binnen een maand de waarde van uw woning bepaalt. Wij betalen deze taxatiekosten. Als u het niet eens bent met de eerste taxatie, kunt u zelf een taxateur inschakelen, deze kosten zijn dan voor u. Binnen drie maanden kopen wij de woning van u terug. U ontvangt de betaalde aankoopprijs. Daarnaast delen we het verschil tussen de marktwaarde op het moment dat u kocht en verkocht. Er kan dus sprake zijn van verlies of winst.

Terug naar overzicht