15 augustus 2022

Omnia Wonen is volop in beweging en groeit. Dat brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het op een goede manier invullen van onze vacatures. We zijn dan ook erg trots dat – ondanks de krapte op de arbeidsmarkt – op 1 augustus 2022 deze vier professionals tegelijkertijd bij onze woningcorporatie zijn gestart. Welkom collega’s en heel veel werkplezier gewenst!

Wietske Oosterhoff
We kunnen deze dame als Blauwvinger betitelen, want ze is (tegenwoordig) een echte Zwollenaar. Binnen Omnia Wonen wordt ze woonadviseur voor de gemeenten Elburg en Oldebroek. De (kleine) afstand tussen deze gemeenten zal geen probleem vormen, aangezien Wietske doet aan bootcampen, fietsen en wandelen. Wietske heeft zin in dit nieuwe avontuur: ‘Ik heb in het verleden toegepaste gerontologie gestudeerd. De inwoners van Oldebroek en Elburg hebben een relatief hoge leeftijd, dus dat sluit mooi aan. Daarnaast vind ik de vele facetten van het werk interessant. Je bent bezig met incasso, overlast, verhuringen en nog veel meer zaken. Ik kan goed schakelen, dus deze functie zit als gegoten. En de Veluwse cultuur spreek me erg aan, het is echt een beetje thuiskomen!’

Martin Burgerhart
Deze kippenbezitter heeft al behoorlijke ervaring in woningcorporatieland; hij was negen jaar actief bij Uwoon. In zijn vrije tijd wandelt en fietst hij graag. Bij Omnia Wonen wordt hij teamleider vastgoed, waar hij zich met diverse dingen zal bezighouden, waaronder ketensamenwerking. ‘In deze markt is het heel belangrijk om een duurzame relatie te hebben met partners. Ketensamenwerking is daar een mooi voorbeeld van. Daarnaast heb ik vrij veel ervaring met woningcorporaties en vastgoed. Deze ervaring wil ik graag delen met deze mooie organisatie.’

Willem Roos
De geboren en getogen Amsterdammer heeft ook al de nodige meters gemaakt in deze sector. Hij werkte bij GoedeStede in diverse rollen. Hier krijgt hij de functie van woonadviseur in Harderwijk.
‘Ik ben om te beginnen blij met de locatie. Ik kan namelijk, wanneer ik niet te lui ben, op de fiets naar kantoor. Maar belangrijker nog, ik had behoefte aan een frisse wind in mijn bovenkamer. Ik ben ervan overtuigd dat dit kan bij Omnia Wonen.’

Henk de Jonge
Deze bewoner van het prachtige Nunspeet wordt complexbeheerder. De functie, waarin je een bekend gezicht bent van de organisatie, lijkt hem prima te passen. In zijn vrije tijd maakt hij graag muziek of gaat hij een balletje trappen. Op dit moment geniet hij van een welverdiende vakantie. Wel konden we hem bereiken voor een korte aanvulling: ‘Ik heb veel zin om aan de slag te gaan bij Omnia Wonen. Ik zie het als een mooie kans om mijn sociale én praktische competenties te combineren.’

Terug naar overzicht