Harderwijk- 18 januari 2022

Bij Omnia Wonen leren we graag meer over de woon- en verhuiswensen van onze huurders. Daarom sturen wij eind januari aan onze huurders van 65 jaar en ouder een digitale enquête toe. De vragen van de enquête hebben betrekking op hoe u later wilt wonen, of u in uw woning wilt blijven, of er aanpassingen nodig zijn of misschien verhuist u liever naar een andere meer toekomstbestendige woning?

Digitale vragenlijst

Door het invullen van de enquête helpt u ons inzicht te krijgen in uw woon- en verhuiswensen zodat wij hier rekening mee kunnen houden met het maken van toekomstplannen. We sturen geen papieren enquête toe. U ontvangt een mail van klanttevredenheidsonderzoek@inceptivize.com. Inceptivize is het onderzoeksbureau waar wij mee samenwerken. In de mail staat dat het onderzoek vanuit Omnia Wonen is. De enquête is niet anoniem, dit staat duidelijk aangegeven in de mail, uiteraard wordt er zorgvuldig met de resultaten omgegaan. 

Cadeaubon

Het invullen van de enquête neemt enkele minuten van uw tijd in beslag. Onder de deelnemers verloten wij een cadeaubon van 50 euro.

Afmelden?

Wilt u in de toekomst geen enquêtes meer van ons ontvangen, dan kunt u zich afmelden onderaan de e-mail via de knop ‘afmelden enquêtes’. U komt dan automatisch op een lijst te staan met adressen die niet mee doen met onderzoek.

Wij waarderen uw medewerking aan dit onderzoek!

Het is niet meer mogelijk om de vragenlijst in te sturen. Bedankt aan iedereen die heeft meegedaan!

Terug naar overzicht