Omnia Wonen biedt prettig wonen aan zo’n 9.000 huishoudens, vooral op de Noordwest Veluwe en in Amersfoort. Als woningcorporatie staan we voor betaalbaar wonen voor mensen die dat écht nodig hebben. Gezinnen met een smalle beurs, starters, ouderen of mensen met een specifieke woonvraag. Dat is verantwoordelijk en uitdagend werk, waarin we rekening houden met de ontwikkelingen in de samenleving en oog houden voor de wensen van onze huurders.

Samenwerking met anderen is in ons werk belangrijk. Onze circa 70 medewerkers staan voortdurend in contact met elkaar, gemeenten, onze bewoners, maatschappelijke organisaties zoals zorgverleners en met degenen die ons woonaanbod mede vormgeven, zoals bijvoorbeeld ontwikkelaars en bouwers.

Bij ons werken
Houdt in dat je bij een maatschappelijk betrokken organisatie actief bent. Volkshuisvesting van kwetsbare groepen is onze kerntaak en ons bestaansrecht als corporatie. Hier kun je op diverse manieren en vanuit je eigen expertise een bijdrage aan leveren. Wij zijn continu op zoek naar deskundige collega’s die een mooi maatschappelijk product willen leveren en oog hebben voor onze huurders. Naar collega’s die samen, met elkaar willen bijdragen aan de doorontwikkeling naar een zelfbewuste, wendbare en vitale organisatie. Die midden in de samenleving staat en vanuit haar maatschappelijke rol netwerk- en relatiegericht acteert. Collega’s tonen initiatief, zijn creatief in het vinden van oplossingen en leggen verantwoording af over hun werk. De ruimte die wij medewerkers geven, benutten ze.

Wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging, krijgt bij Omnia Wonen alle ruimte
En uitdagingen hebben we genoeg. Hoe gaan we om met kwetsbare mensen onder onze huurders? Hoe kan digitalisering onze dienstverlening verbeteren? Hoe krijgen we onze voorraad sociale huurwoningen groter, terwijl de ruimte daarvoor schaarser lijkt te worden? Hoe maken we onze huidige woningen duurzaam? Hoe kunnen we het beste bijdragen aan de leefbaarheid in de buurten waar onze huizen staan? Hoe kunnen we onze huurders nóg beter van dienst zijn. Bij verhuur, bouw, onderhoud en renovatie? Zin in dit soort uitdagingen? Kijk dan eens naar onze vacatures. Klik daarvoor bovenaan op ‘Organisatie’. Als er op dit moment vacatures zijn, vind je ze onder ‘Werken bij Omnia Wonen’.

Open sollicitatie
Wij willen een woningcorporatie zijn waar mensen graag van willen huren, omdat wij goede en betaalbare huizen bieden en service bij ons voorop staat. Wij streven ernaar om de aantrekkelijkste werkgever van de Noordwest Veluwe en Amersfoort te zijn. Zie jij een rol voor jezelf? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitaties@omniawonen.nl