Op onze social media zijn regelmatig posts te vinden waarin collega’s vertellen over hun werk, check it out. Ook de onderstaande filmpjes geven een goed beeld van onze projecten en de werkzaamheden van onze collega’s hiervoor. Kijk vooral eens en kom erachter dat volkshuisvesting veel meer is dan stenen.
Spreken de verhalen je aan en ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Kijk dan hier. En misschien zien we je binnenkort op ons kantoor in Harderwijk om kennis te maken.

De Nieuwe Haghe I & II in Amersfoort
Omnia Wonen maakt een aantal mini-reportages over de mensen die betrokken zijn bij de realisatie van de appartementencomplexen De Nieuwe Haghe in Amersfoort. In deel 2 vertelt Jelmer Kwak – woonadviseur bij Omnia Wonen – wat hij doet en vooral hij ook waarom hij zoveel plezier in zijn werk heeft. Een echte topper die samen met alle andere collega’s zich met hart en ziel inzet om mensen van een thuisbasis te voorzien. De woningen werden in september 2021 opgeleverd.

De Pionier in Amersfoort
De Pionier is een bijzondere, nieuwe woonplek in de stad. Het gaat om tijdelijke huisvesting voor 10 jaar. Het is de start van de transformatie van dit deel van het bedrijventerrein Kop van Isselt naar woongebied. Permanente woningbouw is nu nog niet mogelijk. Met deze oplossing dragen de woningcorporaties Omnia Wonen en Portaal samen met ontwikkelende bouwer Plegt- Vos en de gemeente Amersfoort bij aan het terugdringen van de wachtlijsten voor betaalbare woonruimte in de stad. Marik van den Berg kreeg als eerste bewoner van De Pionier op 17 mei 2021 zijn sleutel uit handen van wethouder Menno Tigelaar. De weken daarop namen 208 jongeren hun intrek in de studio’s langs de Amsterdamseweg. Een prachtig voorbeeld van samenwerking immers, wonen doen we samen!

Groot onderhoud Bloemenbuurt Oldebroek
Bij 121 sociale huurwoningen in de Bloemenbuurt in Oldebroek wordt in 2021 groot onderhoud uitgevoerd. En daarbij wordt flink op verduurzaming ingezet. Onze collega’s vertellen je in het filmpje dat in januari werd opgenomen meer hierover.

De Dijkjes in Elburg
In de wijk de Dijkjes in de gemeente Elburg bouwden we 39 Nul op de meter-woningen (NOM). Onze samenwerkingspartner Fijn Wonen maakte het volgende filmpje over dit prachtige project. Ook uit het oogpunt van doorstroming bleek De Dijkjes een succes. Lees hier het verhaal van een van onze huurders.

Kantoor Harderwijk
Omnia Wonen heeft woningen in maar liefst dertien gemeenten. Daarom hebben we ook verschillende kantoren. Ons bezoekadres is in Harderwijk. Ben je benieuwd hoe dit kantoor eruit ziet? Bekijk dan het filmpje hieronder:

*U kunt ons momenteel niet bezoeken. Door de maatregelen rondom het coronavirus is ons kantoor tijdelijk gesloten.

Terug naar overzicht